Назад ... 28 29 30 31 ... Вперед
20.02.2011 в 19:30
Здесь обсуждаем проводимые соревнования.
1.06.2011 в 21:14
3.06.2011 в 08:19
3.06.2011 в 16:57
4.06.2011 в 17:46
капитан команды ИМХО, выскажи свое мнение по поводу того нужно ли нам отдыхать, или есть у тебя еще силы сразится и в парных встречах))) . Сразу хочу извинится перед своей командой что не смогли мы в финале победить команду ИМХО,)) очень много встреч если бы так 1 пара и 3 одиночки, то можно еще было бы на фарте выиграть, но а при таких раскладах это почти не реально.
Спасибо большое организаторам за то что уделили свое время для проведения таких соревнований, очень интересно было играть.
Полностью остаюсь при своем мнении насчет ничьи, даже после высказанного мнения поручиком
Быть может такие повороты сюжета сделают в ВАШИХ мировоззрениях на ничьи некоторые подвижки (для общекомандных игр).хочу так же сказать все что кому я говорил, я говорил обдумало, и забирать свои слова назад не собираюсь и не грамма о них не сожалею, хотя капитану команды 666 скажу, ну ты же не глупый тип, и знал .... (висловлюсь мовою, яку повинен знати кожен українець) : ....." як я зреагую на твои висловлювання щодо максималізму, під яким ти підрозумівав мої особисті амбіції, а не командних дух, хоча в тому випадку я саме відстоював інтереси команди, хоча навіть з тією ничиєю ми потрапили б до фіналу"
Кстати мадокс я же тебе говорил, увидимся в финале
5.06.2011 в 15:38
5.06.2011 в 16:44
Наскільки мені не зраджує пам'ять, хід гри відбувався так: з самого початку не було зрозуміло яким чином відбуватиметься підрахунок очок/балів та градація команд при їх рівності. Далі висловлюся так, як це бачив і бачу я:
Лише вже в час проведення другого туру дещо прояснилося:
Поручик: ...ДВЕ ЛУЧШИЕ КОМАНДЫ БУДУТ ИГРАТЬ ФИНАЛ: 4 ПАРЫ, 6 ОДИНОЧНЫХ.
Але це стосувалося не всієї команди, а коремо взятхи ігор"!!!
Т.я. дал відразу ж організатори роз'яснили, що:
Поручик: Подсчет результатов игр (очков): САМАЯ ПРОСТАЯ И ЭФФЕКТИВНАЯ СИСТЕМА - ВЫИГРАННЫЕ/ПРОИГРАННЫЕ (разница), ЗА ПОБЕДУ - ПОБЕДА, за поражение - соответственно поражение. Все точно также, как мы и считали. Никаких других вариантов. Смысл есть и в 2-х и в 3-х играх и даже при счете 3:12 (итоговом) есть смысл борьбы (для итоговой же разницы). А команде записывается просто ПОБЕДА либо ПОРАЖЕНИЕ. Если будет ситуация с НИЧЬЕЙ, значит запишется НИЧЬЯ.
Далі було моє питання:
666sher: ...Хотілося б ще раз перед останнім туром уточнити принцип градації місць (а це, можливо, буде актуальним): як я зрозумів, після кількості балів, при їх рівності (перемог - 1, нічийних результатів - 0,5, т.я. іншого обумовлено не було, а перед останнім туром це робити ИМХО безглуздо, поясню далі) наступними критеріями відбору будуть наступні:
1) результат/результати очних зустрічей/зустрічі, і вже при їх рівності;
2) +- результат здобутих перемог/поразок у кожній окремо взятій зустрічі всього турнірного кола.
Відповіді на нього не було.
5.06.2011 в 17:06
Потім змінили регламент,
ліквідувавши можливість нічиї в турнірі.
Перед останнім туром організатори вивішують таблицю балів команд з різницею
набраних очок! При умові вже явної відсутності нічиї, мною це сприймається лише
як напівмовчазна констатація факту відбору за різницею балів (при градації по
очних зустрічах така статистика ні до чого...).
Що підтвердилося наступним постом Поручика:
Положение команд:
"ИМХО" 3 +22
"TROPICO" 3 +9
"ХХХ" 3 -6
"666" 2 -4
"Екстрим" 1 -8
"СНГ" 0 -13а выход в ФИНАЛ претендуют сразу 4 команды.
Таким чином, жодного навіть натяку на градацію на основі особистих зустрічей, хоча й про як взяття за основу різницю балів теж конкретно! нічого сказано не було, навіть на окремі прохання.
5.06.2011 в 17:30
Наша команда все одно у фінал не проходить, тому прошу розцінювати мої слова не як апеляцію, а як призив до діїі у майбутньому! Принаймні, вже бачив що в турнірі міст ці нюанси враховані.
З надією на розуміння
5.06.2011 в 17:47
Вибач, на жаль чи на щастя з тобою особисто не знайомий, тому й не мав і не маю ні можливості ні бажання знати як ти відреагуєш на мій пост про "максималізм". Реакцію людина може мати різну, але висловлювати її будь добр адекватно: замість того що ти зараз пишеш, що "це все ж таки дух чи думка команди, а не особиста" ти починаєш в ЛС від свого бота писати не зовсім адекватні і образливі речі. Гадав це моментний крик душі, промовчав, зігнорував. Потім вже ти почав продовжувати використовувати свої епітети в мою адресу й на цій гілці.
Але особливо мене добили слова: "... хочу так же сказать все что кому я говорил, я говорил обдумало, и забирать свои слова назад не собираюсь и не грамма о них не сожалею..." Мда...
Тому скажу вже конкретніше: якщо людина ображається на слово "максималіст" і починає особисті перебранки унаслідок цього то складається враження що воно так і є, але в людини через це чи через нереалізованість цього проблеми...
І останнє, я ЖОДНІ інтереси в цьому турнірі не відстоював, окрім своєї команди і своїх. Тому епітет в мою адресу "шерстерка", висловлений тобою і твоїм "братом-ботом" для мене неприйнятний. Але якщо тобі хочеться вважати мене таким — вважай, хай я краще в твоїй свідомості буду "шестеркой" чим таким як ти "НУЛЕМ".
5.06.2011 в 17:54
ані чого дурного немає. Дуже вдячний за висловлювання. На додаток: в гілці на маю можливості внести зміни, бо не приймає сайт, як це не прикро.Просто давайте обумовлювати всі можливі нюанси заздалегідь)
5.06.2011 в 18:50
Montekristo, Inaguraciya, vetal99, і, звісно, Rentgen111!!!!
Вважаю, ми виступили гідно, і посіли те місце на яке заслуговували (по ходу, 3-є як я зрозумів))). Не в фіналі, але й не на щиті.
З бронзою, друзі)!
Назад ... 28 29 30 31 ... Вперед
Тема закрыта для дальнейшего обсуждения.