16.05.2011 в 14:44
КОМАНДНЫЕ СОРЕВНОВАНИЯ
СТАРТ 19 МАЯ
У КАЖДОГО ИЗ ВАС ЕСТЬ ДРУЗЬЯ НА САЙТЕ. ВОТ ИЗ ТАКИХ ДРУЗЕЙ И НАДО НАБРАТЬ КОМАНДУ (от 4-х до 8-ми человек).
Команда должна иметь название , которое вы вносите при регистрации
Пример:
"название Команды " Состав команды
(обязательно) (капитан и ники игроков)
Более подробное расписание (количество групп, команд, стадий и прочее,-
по мере регистрации команд).
Регистрируясь в данном турнире , Вы соглашаетесь с данными правилами.
P.S. Ищите игроков в команду, тогда Вам
С вопросами и предложениями
С Ув. Na_ta_sh_ka & Поручик
1.06.2011 в 19:12
Шановний вова1 (пишу нік з прописної букви не тому що так нік прописаний в заявці, а тому що так як тепер розумію деякі нюанси і так тепер сприймаю конкретних людеймаксималист (по мнению шестерок)
)!.
Якщо ти (знову ж таки, безпосередно переходжу на "ти", бо тепер маю всі підстави вважати повідомлення бота "Дон Жуан" не дарма підписаним твоїм іменем) вважаєш мене "шестеркой" (знову ж, за словами свого "брата-близнюка" гр. Дон Жуана (пардон, не хотів твої слова викидати в сітку, але декто сам зарвався) когось/чогось, то ось тобі моя відповідь:
1) формулювання "максималіст" не несе в собі чогось образливого, це в багатьох випадках нормально коли людина хоче конкретики (в даному випадку, відсутності нічиї);
2) я висловлював і висловлюю лише СВОЮ думку!!!!;
3) відносно варіації "нічиї" в цьому турнірі я вже висловився, як сам це бачив, і буду її відстоювати, як своє бачення гри;
4) і останнє, я поки що не буду таки конкретним, принаймні, поки не почую відповіді ще поважаємого мною, хоч за останніми постами вже не так, Вови1.
Чекаю адекватної відповіді, не такої як Вампіра, забанення якого дехто теж прокоментував як "нарешті не я один".
1.06.2011 в 20:18
вова1- голубка 3-0
1.06.2011 в 20:25
Я свой пост изменила и результаты за 3 тур тоже
Тема закрыта для дальнейшего обсуждения.