очень интересная ситуация...ну и что что игра 800-700 в его пользу, вдруг была раздача не в его пользу и он мог упасть (например 3 болт) и можно спокойно слить игру...и я думаю что 5 минут достаточно чтоб инет переподключить...например когда у меня сильно лагал инет, то я сказал противнику, что дальше играть не буду из-за того что не могу так игарть, да и нет смысла ходить полчаса.
http://onlineigry.com/forum/theme/39665/9
цитата:
если у кого слетает интеренет, то:
если у выигрывавшего и набравшего более 501 очка - переиграть,
если у проигрывавшего в такой ситуации - поражение,
(второе место так же приравнивается в данной ситуации к проигрывавшему)
если в начале партии (до 501 очка) - переиграть
Тільки одне запитання до Вас як організатора турніру - Чому це ПРАВИЛО появилося в даній темі тільки тоді як виникла спірна ситуація, а не перед початком турніру. Відразу зазначу - в шапці теми є робоче посилання на "Вечірній турнір по деберцу", але там також дане правило не прописано)))
Я ще раз перегорнув турніри, які організовувались Вами та Вашими колегами. Якщо чесно, то там, де Ви зазначили, я не знайшов даного правила, я знайшов його в іншому розділі, але суть тут не в тому. Я не хочу, щоб Ви подумали, наче я хочу щось комусь довести, просто на мій погляд в даній ситуації Ви поступили не зовсім вірно, зі мною погоджуються й інші гравці, які написали мені про це в особисті повідомлення, але це Ваш пріоритет як організатора турніру. P.S. 10 або 11 квітня буде оформлений окремий розділ під назвою: ПРАВИЛА СОРЕВНОВАНИЙ - Ви напевно мали на увазі травень (май), бо квітень цього року вже всім сказав "Прощай")))