богуш: "ОБІЦІЮ не брати участь в турнірах від імені ПОРУЧИКА , ПАГАНЕЛЯ І НАТАШКИ !!!" бо "... в мене була помилка грав нечесно", а вони тепер про це знають. "Мене це невлаштовує", тепер я виграти не можу. Як я розумію перефразувати цей крик душі можна і таким чином, хоча я не знаю дійсних причин його тут появи... (пардон, якщо образив автора, але це перше враження від тексту)
Все він може. І без скайпа і без телефону і без пейджеру.
Олег, колись, до речі, хотіла вам написати, що грала з богушем у парі, так нас звинуватили теж у скайпівстві....(потім не стала, бо думаю, зайве відволікати вашу увагу такими дурницями). Я не бачу в цьому сенсу (у скайповій грі), принципова, граю як вмію... стало смішно... Це таак, для роздумів... Прошу вибачення за втручання.
Скільки можна зайо- бувати нема в мене ніякого скайпу і по телефону я неграв !!! І незаходив на Лесів нік з свого компютера !!!!!!!!! Олег ти можеш пояснити як вечірній я з Лесем грав у фіналі ????????????????????????????? Забив я на ваші турніри !!!
Скільки можна зайо- бувати нема в мене ніякого скайпу і по телефону я неграв !!! І незаходив на Лесів нік з свого компютера !!!!!!!!! Олег ти можеш пояснити як вечірній я з Лесем грав у фіналі ????????????????????????????? Забив я на ваші турніри !!!