Пишу лично для вовы 1 игры которые я как капитан сказал не ставить: фабрикант фрол, фабрикант вампир, фабрикант мэдокс милена каталонец, фабрикант хрящ, витос правда не помню с кем.
Это пять игр которые я помню в которых мы выиграли и не записали, игр в которых мы проиграли и не записали не было. Первая это твоя игра на троих.
ВЫВОД: вина в этой проблеме ОРГАНИЗАТОРОВ и их двойных стандартов.
Для тебя лично (так какт туго доходит) зайдя в заявку при оставшихся к примеру 3-4минуты(реально понимая что сыграть не успеем,есть такая штука как форс можор)заглючил нет.батарея на ноуте села и т.д--то при таком исходе есть шанс взять победу...а не зайдя в заявку соплей бы было...их и та к не мало((
А Ви чи хтось інший може достовірно знати скільки точно триватиме остання партія?? Навіть якщо взяти середньоарифметичне значення тривалості партії то будь-хто, побачивши що програє, може затягнути ходи так, щоб її закінчення було більш ніж 45+3. Вихід тут один: до часу 45 хвилин захід в заякву має бути обов'язковий, а заносити її результат чи ні вже треба дивитися по часу її конкретного завершення.
І ще одне, ми поважаємо 1! команду з Росії, а чи поважає команда Росії 6! команд з України, що настійливо просить спілкуватися виключно російською? Давайте цю тему надалі знову не піднімати, кожен має розмовляти так, як йому зручно чи як він вважає за необхідне.
Дело в том, что те, кто пишут исключительно по-украински, русский как раз понимают (так как интерфейс на сайте как раз русский) т.e. русский-то вы знаете =) а вот россияне украинский не знают, поэтому тема уважения/неуважения тут вроде как неуместна...
А Ві чі хтась іншій міжє даставірна знаті скількі тачна тріватімє астання партія??
Навіть якща взяті сєрєдньааріфмєтічнє значєння трівалісті партійі та будь-хта, пібачівші ща праґрає, міжє затяґнуті хаді так, щаб йійі закінчєння булі більш ніж 45+3.
Віхід тут адін: да часу 45 хвілін захід в заякву має буті абяв'язкавій, а занасіті йійі рєзультат чі ні вжє трєба дівітіся пі часу йійі канкрєтнаґі завєршєння.
І щє аднє, мі піважаємі 1! каманду з Расійі, а чі піважає каманда Расійі 6! каманд з Украйіні, ща настійліва прасіть спілкуватіся віключна расійськаю? Давайтє цю тєму надалі знаву нє підніматі, кажєн має размівляті так, як йаму зручна чі як він вважає за нєабхіднє
Російську знаю добре. Але тут 6 команд з України, і ніхто не вимагає від росіян спілкуватися українською. Є дві мови, прийняті на сайті, але чомусь це питання підіймається кожного турніру. Переклад тексту незрозумілою мовою в Гуглі займає аж секунд 10!, тоді як обговорення цієї неіснуючої проблеми - набагато більше.
А до чого тут "татарський чи якийсь інший"? На сайті використовується 2 мови - російська і українська, і все, а вже у їх виборі народ вільний. Не перегинай палку, я писав про ці дві мови.
Согласен с Женей )) если зашел в заявку то не ной что время вышло )) не зашел -нет вопросов )) а на счёт языка думаю всем нужно быть чуточку терпимее мы все понимаем и русский и украинский )) а Россияне нет . так что задумайтесь люди !!! и вообще на этом турнире свет клином не сошелся к чему весь этот говностайл ????